Dagens Teknik

I takt med den snabba teknologiska utvecklingen och den ökade medvetenheten om miljöfrågor, har behovet av hållbara alternativ inom elektronikbranschen blivit allt mer framträdande. re!Newed, en ledande aktör inom segmentet för återanvända och förnyade mobiltelefoner, har tagit ett stort kliv framåt i denna riktning. 

Sammanfattning av artikeln:

re!Newed, en framstående aktör inom återanvändning och förnyelse av mobiltelefoner, har lanserat sin nya tjänst "Sälj din mobil". Denna tjänst är ett steg mot ökad hållbarhet och cirkulär ekonomi, vilket möjliggör för individer att sälja sina gamla mobiltelefoner och bidra till miljön samtidigt som de får ekonomiskt värde tillbaka. Att sälja gamla mobiltelefoner till re!Newed kan minska upp till 30 kilo CO2-utsläpp per enhet och bidra till en betydande minskning av avfall jämfört med nyproduktion av enheter.

VD:n för re!Newed, Benjamin Kibebe, uttrycker stolthet över att kunna erbjuda kunderna en aktiv roll i att minska miljöpåverkan. Företaget har också uppnått certifieringen som Trygg E-handel, vilket säkerställer en pålitlig och säker e-handelsupplevelse. I samarbete med PostNord erbjuder re!Newed nu även Svanenmärkta leveranser, som stärker deras engagemang för hållbarhet och erbjuder en miljövänligare leveransalternativ för kunderna.

Läs hela artikeln:

https://www.dagensteknik.se/renewed-introducerar-salj-din-mobil/