Skaffa Vimla med din nya mobiltelefon

Vi på re!Newed är väldigt stolta över vårt samarbete med Vimla.

Vimla är mobiloperatören som föddes online och som inte tycker att vi ska behöva dra fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet eller på riktigt.

Med Vimla får du fri tillgång till nätets alla underliga underverk, och kan bada i fria mess och samtal. Dessutom skänker dem en del av vinsten till välgörenhet. Vimla fick även den fantastiska utmärkelsen från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) att de har Sveriges Nöjdaste Mobilkunder 2022. Vimla är en del av Telenor Sverige AB och använder därför Telenors otroliga mobilnät.

Med ett abonnemang hos Vimla så kan du välja den surfmängd som bäst passar just dina behov. 4 GB eller 100 GB, eller kanske någonting mittemellan? Oavsett mängd på mobilsurf så har du som kund alltid fria samtal och sms. Skulle dina behov förändras under tiden så kan du närsomhelst ändra din abonnemangsnivå. 

Mobilabonnemang ska vara smidigt och schysst

Bindningstid? Usch

Hos Vimla är du fri att lämna när du vill.

Osurfad surf sparas

Du får spara hur mycket surf du vill, hur länge du vill!

Riktigt bra täckning!

4g-, 3g-och 2g i full fräs-hastighet med Telenors nät.

Rabatt när du tipsar!

Varje tipsning ger 10 kr/månad i rabatt, så länge du och den du tipsar är aktiva hos Vimla.

Pris och surfnivå

Är du ute efter ett riktigt billigt abonnemang, ett abonnemang med mycket surf eller vad som helst med en riktigt bra kampanj? Eller kanske en blandning av alla tre? Det tycker i alla fall vi är det bästa!

Vimla erbjuder sex surfnivåer på sina ordinarie abonnemang och barn-abonnemang, plus fem surfnivåer på abonnemang för studenter och seniorer över 55 år. Självklart till ett schysst pris, och alltid med ett grymt välkomsterbjudande!

Se Vimlas priser

Vanliga frågor