Telenor och Renewed AB stärker sitt samarbete

Samarbete för begagnade och förnyade mobiler

Pressmeddelande
Stockholm 2024-01-15

Renewed AB stärker sin position inom hållbarhet genom att ta samarbetet med Telenor Sverige till nästa nivå. Telenor har ett stort engagemang i cirkuläritet och ger nu Renewed AB förtroende att hantera en stor del av kundresan, från order till leverans, för alla begagnade och förnyade telefoner som köps av Telenor.

Det innebär att när en Telenorkund beställer en förnyad telefon, tar Renewed AB fullt ansvar från lager och renovering till att se till att kunden får den förnyade telefonen i handen. 

Benjamin Kibebe porträtt
 
"Vi är otroligt glada över det fördjupade förtroendet från Telenor. Detta bekräftar den kvalitet och pålitlighet som Renewed AB står för”, säger Benjamin Kibebe, VD Renewed AB, ”Vi ser till att Telenors kunder får en trygg upplevelse när de väljer en förnyad telefon, samtidigt som vi ytterligare minskar miljöpåverkan tillsammans."

 

Telenor och Renewed AB fortsätter sitt arbete med att minska koldioxidavtrycket genom att förlänga livslängden på mobiltelefoner. Det är ett steg framåt i riktningen mot en mer cirkulär hantering. 

 

"Det är viktigt för oss att kunna garantera hög kvalitet, både vad gäller nya och återanvända mobiler och här kommer Reneweds kunskap och erfarenhet till sin rätt. Vi samarbetar med Renewed eftersom de håller hög standard och har ett bra cirkulärt synsätt", säger June Solbekk, CMO på Telenor Sverige.
June Telenor
 

 

Om Renewed AB

Renewed AB (re!Newed) är ett företag som engagerar sig i att stödja en mer hållbar och cirkulär ekonomi genom att köpa, reparera och sälja återanvända mobiltelefoner. Med ett fokus på ansvarsfullt företagande strävar Renewed AB efter att minska avfallet och miljöpåverkan från teknikprodukter. re!Newed - better than new.

Presskontakt

Renewed AB, Stockholm, Sverige
Mejl: kontakt@renewed.se
Tel: +46 (0)8 517 34 300