Vad skiljer re!Newed från andra som säljer begagnade och förnyade mobiler?

Ditt trygga val för förnyade mobiler

I en värld där valet av mobiltelefon inte bara handlar om tekniska specifikationer utan också om hållbarhet och förtroende, utmärker sig re!Newed som en ledande aktör inom den förnyade elektronikmarknaden i Sverige. Till skillnad från många andra leverantörer som ofta skeppar produkter från olika delar av EU, står re!Newed stolt med sin svenska identitet, med kontor och lager beläget i hjärtat av Stockholm. Denna lokala närvaro garanterar inte bara snabba och säkra leveranser utan är också en testament till vårt åtagande gentemot svenska konsumenter.

Svenskt företag med lokalt hjärta

Som ett svenskt företag är vi stolta över att kunna erbjuda en service som är skräddarsydd för den svenska marknaden. Vår lokala närvaro i Stockholm möjliggör personlig och effektiv kundservice, samt snabba leveranser direkt till din dörr. Vi vet att förtroende och trygghet är nyckeln till en positiv shoppingupplevelse online, och vår certifiering som Trygg E-handel är en viktig del av detta åtagande.

renewed är ett svenskt företag med kontor och lager i stockholm

Kvalitet genom auktoriserade samarbeten

För oss på re!Newed är kvaliteten på våra förnyade produkter av yttersta vikt. Vi samarbetar därför uteslutande med auktoriserade verkstäder för Apple och Samsung. Detta innebär att alla reparationer och kontroller utförs enligt högsta standard, med en garanti för att endast originaldelar används. I en bransch där icke-originaldelar och kopior alltför ofta är en realitet, står vi fast vid vårt löfte om äkthet och hållbarhet.

renewed samarbetar med samsung och apple

använder bara originaldelar

En betrodd partner i den cirkulära ekonomin

Vårt arbete inom den cirkulära ekonomin förstärks genom våra partnerskap med ledande svenska operatörer som Telenor och Vimla. Dessa samarbeten är inte bara ett bevis på vår pålitlighet utan också en del av vårt bredare åtagande att bidra till en mer hållbar framtid. Genom att välja en förnyad mobil från re!Newed blir du en del av lösningen, inte problemet.

På re!Newed strävar vi efter att göra hållbart val enkelt och tillgängligt för alla. Oavsett om du är ute efter den senaste modellen eller en mer budgetvänlig lösning, har vi en förnyad mobil som passar dina behov och värderingar. Så varför inte göra ett medvetet val nästa gång du behöver en ny mobil? Välj re!Newed och var en del av en grönare, mer hållbar framtid.

betrodd partner telenor och vimla

Till alla mobiler