Så säljer du din iPhone till re!Newed

files/icons8-estimate-64_703fe4b7-252e-4af7-be34-e977945ca955.png
1. Få ett värde på din iPhone.

Fyll i vårt frågeformulär och få en snabb prisoffert.

files/icons8-mobile-charger-100_876d1b9d-dcb0-453f-9ccc-ed77e9ffc0c5.png
2. Skicka in din iPhone till oss utan kostnad.

Efter värderingen får du en fraktsedel per mejl utan kostnad för att skicka in din iPhone.

files/icons8-bank-account-64_358cdeb3-e585-4ed0-ae5e-78870ad064b9.png
3. Få in pengarna direkt på ditt konto.

Efter att vi kontrollerat din iPhone så kommer vi betala ut dina pengar inom 2-4 arbetsdagar om vi bedömer att skicket på enheten är som beskrivet.
Gör vi en annan bedömning och anser att skicket inte är som beskrivet så kommer vi att kontakta dig med ett nytt prisförslag.
Du kan då välja att acceptera detta eller få enheten tillbaka.

Tänk på miljön & plånboken 🌍

Har du en gammal iPhone hemma som du inte använder?

Sälj den till oss istället.

Vi på re!Newed tror på en cirkulär ekonomi då vi anser att dagens konsumtionssamhälle inte är hållbar för vår planet. Över 95% av alla mobiltelefoner som säljs i Sverige kan återanvändas. Vi strävar efter att skapa en mer hållbar utveckling och framtid med ansvarsfullt företagande.

Visste du att en återanvänd mobil sparar motsvarande 30 kilo i CO2 utsläpp jämfört med att producera en ny och att produktionen av en enda mobiltelefon ger upphov till 86 kilo avfall innan den är klar? En stor del av det är gruvavfall som uppstår när metaller bryts.

Begagnade iphones i rad

Sälj iPhone

Sälj din iPhone till re!Newed

Om du har en iPhone som inte längre används, sälj den till oss på re!Newed. Vi erbjuder en enkel process där du får en snabb värdering av din telefon, skickar in den kostnadsfritt och snabbt får betalt. Att sälja din iPhone till oss innebär inte bara extra pengar i plånboken utan också ett bidrag till en mer hållbar värld genom minskat elektroniskt avfall.

Varför välja re!Newed när du ska sälja din gamla iPhone?

Vi är engagerade i att främja en cirkulär ekonomi och bidra till en mer hållbar framtid så kan vi på detta sätta göra skillnad för planeten, samtidigt som du får ett rättvist pris för din gamla enhet.

Din Trygga E-handel

re!Newed är certifierad som Trygg E-handel av Svensk Handel, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du väljer att sälja din enhet till oss. Vi följer alla de strikta krav som ställs för att säkerställa en trygg och säker handel. Dessutom erbjuder vi transparenta villkor, tydlig information och en kundtjänst redo att assistera dig genom hela processen. Välj re!Newed för en pålitlig och ansvarsfull partner när du vill sälja din gamla iPhone.

Kundernas köpupplevelse hos re!Newed

Vanliga frågor