re!Newed är certifierade som Trygg E-handlare

En bekräftelse på hög trovärdighet

Pressmeddelande
Stockholm, 2023-10-19


Vi är glada att meddela att re!Newed nu är stolt innehavare av certifieringen Trygg E-handel, en kvalitetsstämpel som bekräftar vårt åtagande att erbjuda en säker och pålitlig e-handel för alla våra kunder. Genom att uppfylla alla krav för certifieringen så visar vi att vi följer högsta standard inom e-handel.


Certifieringen Trygg E-Handel drivs av Svensk Handel AB och är en välkänd symbol inom den svenska e-handelssektorn. Den garanterar att en onlinebutik följer specifika krav inom områden som företagsinformation, kundservice, produktinformation, leverans, reklamationer, återbetalningar och mycket mer.

"Att bli certifierade som Trygg E-Handlare är en bekräftelse på det vi arbetar med varje dag, att alltid leverera högsta kvalitet för våra kunder på renewed.se. Det är även en trygghet för våra kunder att vi uppfyller alla krav och att de kan handla säkert i lugn och ro."

Benjamin Kibebe, VD 

Benjamin Kibebe re!Newded VD profilbild

 

Med denna certifiering vill vi bekräfta för våra kunder att vi bland annat:

  • Lämnar fullständig och transparent information om vårt företag och våra produkter.
  • Erbjuder snabb och pålitlig kundservice.
  • Håller höga standarder gällande produktinformation, prissättning och betalning.
  • Följer strikta regler för marknadsföring och erbjudanden.
  • Upprätthåller tydliga och rättvisa villkor för köp och leverans.
  • Ger tydlig information om ångerrätt, reklamationer och garantier.
  • Har effektiva rutiner för återbetalning.
  • Erbjuder alternativa tvistlösningsmekanismer för våra kunder.

Vår resa som e-handelsaktör har alltid haft kunden i centrum, och certifieringen är ett kvitto på att vi är en trygg och pålitlig e-handel. Vi kommer att fortsätta att arbeta för kunden inom alla aspekter av vår verksamhet och ser fram emot att ge våra kunder ännu fler anledningar att lita på oss.

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, samtidigt som vi strävar efter att minska avfallet och bidra till en mer hållbar värld.

 

 

Om re!Newed

re!Newed är ett svenskt företag som specialiserar sig på att sälja prisvärda begagnade och renoverade mobiltelefoner, smartklockor och surfplattor.nVi är ett stockholmsbaserat företag och har sammanlagt över 30 års erfarenhet inom branschen. 

 

Om Trygg E-Handel

Trygg E-Handel är en certifiering för e-handlare som garanterar att de följer en uppsättning standarder och krav som säkerställer en hög nivå av kundservice och trygghet för konsumenter. Certifieringen drivs av Svensk Handel AB och hjälper till att skapa förtroende mellan e-handlare och deras kunder. 

www.svenskhandel.se 
www.tryggehandel.svenskhandel.se/


Presskontakt

Renewed AB, Stockholm, Sverige
Mejl: kontakt@renewed.se
Tel: +46 (0)8 517 34 300