re!Newed är ett svenskt företag som specialiserar sig på att sälja prisvärda begagnade och renoverade mobiltelefoner, smartklockor och surfplattor.

Vi är ett stockholmsbaserat företag och har sammanlagt över 30 års erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, samtidigt som vi strävar efter att minska avfallet och bidra till en mer hållbar värld.
Genom att köpa begagnade elektronikprodukter kan du spara pengar och minska din klimatpåverkan samtidigt som du får tillgång till den senaste tekniken.

Med ett ansvarsfullt företagande vill vi erbjuda våra kunder begagnade produkter som fungerar lika bra som nya. Vi vill hjälpa dig göra klimatsmarta och ekonomiskt smarta val när du köper din nästa mobil, surfplatta eller smartklocka. 

Varför re!Newed?

  • Vi erbjuder en säker lösning med mobiler anpassade för allas plånböcker. Man ska inte behöva bli ruinerad bara för att man behöver köpa en ny telefon.
  • Våra produkter som vi säljer kommer främst från den svenska och den nordiska marknaden.
  • Vi samarbetar med auktoriserade partners och tekniker.
  • Alla våra produkter är noga kontrollerade, fabriksåterställda och har vid behov renoverats med hjälp av den senaste teknologin.
  • Kvalitétskontroll genomförs med hjälp av en unik mjukvara.
  • 12 månaders garanti och 14 dagars returrätt. 

Vi är stolta över att erbjuda produkter av hög kvalitet och enastående kundservice. Vår passion för teknik och hållbarhet driver oss att leverera bästa möjliga produkter till våra kunder.

renewed tror på en cirkulär ekonomi då vi anser att dagens konsumtionssamhälle inte är hållbar för vår planet. Över 95% av alla mobiltelefoner som säljs i Sverige kan återanvändas. Vi strävar efter att skapa en mer hållbar utveckling och framtid med ansvarsfullt företagande.

Visste du att en återanvänd mobil sparar motsvarande 30 kilo i COutsläpp jämfört med att producera en ny och att produktionen av en enda mobiltelefon ger upphov till 86 kilo avfall innan den är klar? En stor del av det är gruvavfall som uppstår när metaller bryts.

Köp Mobil