renewed är ett svenskt företag som tillhandahåller prisvärda begagnade och renoverade mobiler, smartklockor och surfplattor. Vårt team har över 30 års erfarenhet inom branschen där man med ett ansvarsfullt företagande vill erbjuda sina kunder begagnade produkter som fungerar lika bra som nya. Vi vill hjälpa dig göra klimatsmarta och ekonomiskt smarta val när du köper din nästa mobil, surfplatta eller smartklocka.

Vi erbjuder en säker lösning med mobiler för alla plånböcker. Alla våra produkter är noga kontrollerade, fabriksåterställda och vid behov renoverats med hjälp av den senaste teknologin. Vår kvalitetskontroll med en unik mjukvara för diagnostester göra att vi kan erbjuda 12 månaders garanti och 14 dagars returrätt på alla våra produkter.

Vi tror på en cirkulär ekonomi då vi anser att dagens konsumtionssamhälle inte är hållbar för vår planet. Visste du att en återanvänd mobil sparar motsvarande 30 kilo i CO2 utsläpp jämfört med att producera en ny och att produktionen av en enda mobil ger upphov till 86 kilo avfall innan den är klar. En stor del av det är gruvavfall som uppstår när metaller bryts.

Då över 95% av alla mobiler som säljs i Sverige kan återanvändas så strävar vi efter att skapa en mer hållbar utveckling med ansvarsfullt företagande.

Köp Mobil