re!Newed - Rekommenderat företag för 4e året i rad

För 4e året i rad så har vi på re!Newed fått utmärkelsen "Rekommenderat företag" av Reco.se vilket är en tydlig stämpel på vårt hårda arbete.

Innan ett köp genomförs så kollar majoriteten upp företaget där de funderar på att handla och läser deras kundomdömen och recensioner.

Man vill känna sig trygg innan man gör sitt val och genomför ett köp, oavsett om det är ett mindre spontanköp eller ett större genomtänkt val.

Reco.se är idag den största omdömesplattformen i Sverige och har över 1 miljon kundomdömen om olika företag i flera olika branscher. För att kunna lämna ett omdöme på reco.se så måste du ha genomfört ett köp hos det företaget du recenserar. Detta ger en rättvis bild av deras upplevelse och du som köpare får en tydligare bild om företaget du funderar på att handla hos. 

Kan jag känna mig trygg när jag handlar hos re!Newed?

Vi på re!Newed har fått över 1000st uppriktiga recensioner av kunder som handlat hos oss där de beskriver upplevelsen kring sitt köp och produkten som de valde att handla.

 

Att få utmärkelsen "Rekommenderat företag" för 4e året i rad är ett tydligt bevis på att re!Newed är ett företag som levererar produkter av hög kvalité och att våra kunder är viktiga för oss. Alla våra kunders recensioner är lika viktiga för oss oavsett vilket betyg som de väljer att lämna då vi ständigt vill förbättra oss och utvecklas.

Kvalitet behöver inte kosta en förmögenhet. Välj förnyat. Välj smart.