Vinterfynda begagnad & förnyad mobil 2024

Priser på iPhone & Samsung som får snön att smälta!

Hos re!Newed har vi alltid varma erbjudanden som får snön att smälta – oavsett årstid. Vårt stora sortiment av förnyade mobiltelefoner såsom iPhone och Samsung och ger dig chansen att uppgradera din teknik utan att tömma plånboken.

Mobiler under 4000 kr

Är du ute efter en budgetvänlig mobil utan att kompromissa med kvalitet? Vi har ett brett urval av mobiltelefoner under 4000 kr som passar perfekt. Vare sig du är ute efter en iPhone eller Samsung, har vi något för alla. Dessa enheter är inte bara vänliga mot din plånbok, utan också mot planeten.

Första mobiltelefonen till barnet

Letar du efter den perfekta första mobiltelefonen till ditt barn? Våra förnyade telefoner är det trygga valet, både ekonomiskt och miljömässigt. Att ge ditt barn en förnyad mobiltelefon är ett utmärkt sätt att lära dem värdera hållbarhet från en ung ålder. I vårt blogginlägg har vi listat fyra saker att ha i åtanke när du ska köpa ditt barns första mobil.

Samsung och iPhone – för alla smaker

Hos oss kan du välja mellan de senaste modellerna från både Samsung och iPhone. Våra förnyade Samsung och iPhone-telefoner genomgår rigorösa tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att de lever upp till dina förväntningar. Du får samma högkvalitativa upplevelse som med en helt ny enhet, men till en bråkdel av priset.

Handla tryggt med re!Newed

Att handla hos re!Newed innebär inte bara att du sparar pengar, utan du bidrar även till en hållbarare framtid. Varje förnyad mobiltelefon vi säljer sparar motsvarande 30 kilo i CO2-utsläpp jämfört med tillverkningen av en ny telefon. Dessutom minskar du elektroniskt avfall och stödjer en cirkulär ekonomi.

Vi är en betrodd partner till nordiska operatörer som exempelvis Telenor och vi säljer bara mobiler som har hög kvalitet och är anpassade till den nordiska marknaden. 

Vår kundtjänst svarar inom 24h och vi skickar din beställning samma dag från vårt lager i Sverige.

Upplev fördelarna med att köpa förnyat och gör ett val som är bra både för din plånbok och för planeten. Hitta din nästa mobiltelefon idag – låt oss tillsammans göra vintern lite ljusare!

Till alla mobiler