iPhone 15 eller Samsung Galaxy S24?

Välj en förnyad iPhone eller Samsung från re!Newed & gör ett medvetet val för både plånboken och planeten

När Apple lanserar sin senaste iPhone-modell, som nyligen skedde med iPhone 15 eller Samsung med sin Samsung Galaxy S24, så ställs vi inför en viktig frågeställning: Är det verkligen nödvändigt att alltid sträva efter det allra senaste?

Visst, ny teknik lockar med sina innovativa funktioner. Många känner ett starkt behov av att ligga i framkant med den senaste tekniken. Men ett mer hållbart och ekonomiskt vettigt alternativ finns närmare än du tror – en förnyad iPhone eller Samsung från re!Newed erbjuder både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

Mobiltelefonernas antal överstiger idag jordens befolkning, vilket leder till en ohållbar konsumtion och produktion av teknik. Speciellt då en stor del av dessa enheter sällan återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

Om du överväger att byta ut din iPhone eller Samsung, här är tre starka anledningar att välja en förnyad modell från re!Newed:

Billig mobil i perfekt skick

Oron för en begagnad telefons batterihälsa är förståelig. Men hos re!Newed garanterar vi att varje enhet genomgår en noggrann kontroll och renoveras vid behov för att säkerställa optimal prestanda. Våra telefoner har en batterihälsa mellan 85-100%, beroende på vilket skick du väljer. Mobilens kosmetiska skick varierar, och vi erbjuder allt från PREMIUM & nyskick till bra och okej skick vilket möjliggör prisalternativ för alla. Valet är ditt, men oavsett vad du väljer får du en telefon som fungerar som ny.

Här finner du iPhone 15 hos re!Newed och iPhone 15 Plus, båda är premium. 

En begagnad mobil är ett miljövänligt val

Att producera en ny mobiltelefon har en enorm miljöpåverkan. Genom att välja en förnyad iPhone från re!Newed bidrar du till att minska denna belastning. Produktionen av en ny telefon genererar en betydande mängd CO2 och avfall, varav en stor del är gruvavfall från utvinning av metaller. Genom att välja förnyat bidrar du till en mer hållbar framtid.

En trygg affär hos re!Newed

För att göra köpet av en förnyad mobil så säkert som möjligt erbjuder vi på re!Newed en 12 månaders garanti. Vi litar på kvaliteten av våra produkter och vill att du ska känna dig trygg med ditt val. 

En mobil-modell som passar just dig

Den senaste modellen är inte alltid det bästa valet för alla. Innan du bestämmer dig, fundera på vad du verkligen behöver och värderar i en mobiltelefon. re!Newed erbjuder ett brett utbud av förnyade iPhones och Samsung, från äldre modeller som fortfarande håller måttet till de senaste flaggskeppen. Vi har dessutom samla alla mobiler under 4000, mobiler mellan 4000-8000, eller enligt märke och modell. 

Här finner du iPhone 15 hos re!Newed och iPhone 15 Plus, båda är premium. 


Här är några av våra populära alternativ till den nya iPhone 15, som fortfarande erbjuder toppmoderna funktioner och prestanda:

- Förnyad iPhone 14
- Förnyad iPhone 13
- Förnyad iPhone 12

Och här kommer några populära alternativ till nya Samsung Galaxy S24

- Förnyad Samsung Galaxy S23
- Förnyad Samsung Galaxy S22
- Förnyad Samsung Galaxy S21

Välj en förnyad iPhone eller Samsung från re!Newed och gör ett val som gynnar både din plånbok och vår planet.

Till startsidan