Cyber Week 2023

En fyndig Cyber Week med hållbar shopping

Medan Black Friday har sina rötter i fysiska butiker, har Cyber Week vuxit fram som dess digitala motsvarighet. Cyber Week börjar på Cyber Monday, som infaller första måndagen efter Thanksgiving, och markerar starten på en vecka full av online-erbjudanden och kampanjer. Ursprungligen skapades Cyber Monday som en online-reaktion på Black Friday, men med tiden har den utvidgats till en hel vecka som erbjuder konsumenter möjligheten att shoppa till förmånliga priser, men med bekvämligheten och tillgängligheten som onlinehandeln erbjuder.

Cyber Week är mer än bara rabatter

Cyber Week utgör en perfekt möjlighet för konsumenter att göra smarta inköp inför julen och dra nytta av diverse erbjudanden. Men det är också ett utmärkt tillfälle att reflektera över våra köpvanor och påverkan på miljön. Med en ökad trend mot hållbarhet, kan Cyber Week vara en tid då vi inte bara sparar pengar, utan också bidrar till en mer hållbar framtid.

Varför ska du handla hållbart på re!Newed under Cyber Week?

  1. Miljövänligt alternativ
    Hos re!Newed hittar du förnyade och begagnade mobiler som erbjuder en miljövänlig och cirkulär shopping. Genom att välja renoverade produkter, bidrar du till att minska elektronikavfall och resursförbrukning.

  2. Kvalitet och tillförlitlighet
    Våra produkter genomgår strikta kvalitetskontroller, vilket innebär att du får en produkt som inte bara är hållbar utan också pålitlig och av hög kvalitet. Vi ger dig alltid 12 månaders garanti.

  3. Ekonomiskt hållbart, snällt mot plånboken
    Att köpa en renoverad mobil är ofta betydligt billigare än att köpa en ny. Hos oss på re!Newed kan du alltid spara upp till 50% jämfört med att köpa en ny.

Cyber Week – ett utmärkt tillfälle att göra hållbara och miljömedvetna val

Cyber Week behöver inte vara en vecka då man tanklöst spenderar och köper nytt. Det kan vara en vecka av medvetna val som har en positiv inverkan på vår planet. Genom att handla på re!Newed, kan du njuta av de bästa tekniska produkterna, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar och ansvarsfull konsumtion.

Välkommen till re!Newed på Cyber Week

Genom att välja re!Neweds förnyade telefoner över nya, kan konsumenter vara säkra på att de gör ett val som är bättre för planeten. re!Newed ser det inte bara som ett företagsansvar utan även som en möjlighet att påverka en positiv förändring.