Mobiltelefon i julklapp till barnen 2023

Billiga och bra mobiltelefoner i julklapp till barnen - under 4000 kr

Letar du efter den perfekta julklappen till dina barn? På re!Newed erbjuder vi ett brett sortiment av begagnade & förnyade mobiltelefoner under 4000 kr - preloved! Vår samling av förnyade mobiler ger dina barn tillgång till modern teknik till ett toppenpris, snällt mot både plånbok och planet.

Den perfekta julklappen till barnen - en preloved mobiltelefon?

I en värld där teknologi ständigt utvecklas kan en förnyad, mobiltelefon vara den perfekta julklappen till dina barn. Dessa mobiler erbjuder alla moderna funktioner och prestanda som barnen önskar, men till en bråkdel av priset för en ny. Dessutom är det ett miljövänligt val som lär barnen vikten av återanvändning och hållbarhet. En förnyad mobil från re!Newed är inte bara ekonomiskt klok, den är också fullt funktionell och säker att använda. Vi ger dig alltid 12 månaders garanti. 

Dela upp betalningen när du köper mobiltelefon i julklapp till barnen

För att göra julshoppingen lättare för din plånbok erbjuder vi på re!Newed möjligheten att dela upp betalningen när du köper en mobiltelefon i julklapp. Med Klarna kan du enkelt dela upp betalningen och göra din julshopping smidigare än någonsin. 

Rekommendationer barnvänliga modeller 

Smartphones i julklapp - under 4000 kr

Letar du efter en mobiltelefon som passar barn? På re!Newed har vi ett noggrant urval av smartphones som är, hållbara och pålitliga. En barnvänlig smartphone från re!Newed är inte bara en praktisk gåva, den är också en perfekt första mobil för ditt barn.

Apple iPhone X 

iPhone X står ut med sin 5,8-tums Super Retina OLED-skärm, innovativa Face ID-teknik för ansiktsigenkänning, och kraftfulla A11 Bionic-chip. Dess dubbla 12 MP-kamera levererar högkvalitativa foton och 4K-videor

iPhone X Spacegrey

Apple iPhone XR

iPhone XR är en dynamisk smartphone med 6,1-tums Liquid Retina LCD-skärm som erbjuder en färgstark och levande visuell upplevelse. Den är utrustad med Face ID för säker och enkel ansiktsigenkänning och drivs av Apples snabba A12 Bionic-chip. Dess 12 MP kamera med vidvinkel fångar fantastiska bilder och högkvalitativa videos. 

iPhone XR Vit

Samsung Galaxy S20 FE - PREMIUM

Våra premiumskick har alltid 100% batteri utan några synliga tecken på tidigare användning.

Samsung Galaxy S20 FE är den idealiska mobilen för den som söker premiumfunktioner utan det höga priset. Den erbjuder avancerade kamerafunktioner som 30x space zoom och 3x optisk zoom, vilket gör att du kan ta bilder på långt håll. Dess ljuskänsliga huvudkamera (f/1.8) garanterar skarpa bilder även i svagt ljus, perfekt för att fånga ögonblicken när kvällen blir levande.

Samsung Galaxy S20 FE - PREMIUM

Eller varför inte en Samsung Galaxy Tab A7 Lite Wifi - i premiumkvalitet?

Surfplatta från Samsung i premiumkvalitet. Våra premiumskick har alltid 100% batteri utan några synliga tecken på tidigare användning.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Wifi - PREMIUMGe bort teknik med omtanke – "preloved" förnyade mobiler som julklappar

Att ge bort en förnyad mobiltelefon från re!Newed till barnen är att ge bort en gåva med omtanke. Varje förnyad enhet som vi erbjuder har genomgått en omfattande renoveringsprocess för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda. När du väljer en av våra mobiler som julklapp till barnen så visar du inte bara omtanke för den som får julklappen, utan också för miljön. Det är en julklapp som står för både ansvar och kärlek.