Bästsäljare i julklapp 2023

Förnyad mobil med Vimla-abonnemang i julklapp

Våra bästsäljare - lista inför jul 2023

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att fixa de sista klapparna. På re!Newed har vi gjort det enkelt för dig att välja den perfekta julklappen – våra bästsäljande mobiltelefoner och surfplattor! Men vänta inte för länge, beställ senast den 20 december för att garantera leverans innan julafton.

Våra bästsäljare inkluderar något för alla

Observera att våra bästsäljare kan ta slut och att priser kan variera beroende på vilka mobiltelefoner vi har i lager. 

Kombinera med Vimla - extra förmånligt för re!Neweds kunder

Och glöm inte, du kan kombinera ditt köp med ett förmånligt abonnemang från Vimla. Som årets mottagare av utmärkelsen för Sveriges Nöjdaste Mobilkunder 2022, erbjuder Vimla inte bara fantastisk service utan också möjligheten att anpassa ditt abonnemang efter dina behov – allt från 4 GB till 100 GB surf med fria samtal och sms.

För att se alla erbjudanden med VImla: re!Neweds mobiler som du kan köpa med Vimla-abonnemang.

Vimla, en del av Telenor Sverige AB, använder Telenors omfattande och pålitliga mobilnät, så du kan vara säker på att du alltid är uppkopplad. Dessutom är Vimla en operatör med ett stort hjärta – de donerar en del av sin vinst till välgörande ändamål.

Information om leverans

Beställ våra bästsäljare senast 20 december för att vara säker på leverans innan jul. Våra mobiler skickas från vårt lager i Stockholm. Det är möjligt att klapparna kommer fram även om du beställer efter den 20 december (vi har 1-3 dagars leveranstid), men vi kan tyvärr inte garantera att ditt paket hinner fram i tid om du beställer efter den 20 december. 

En #preloved mobiltelefon är snäll mot plånboken och planeten

Så vänta inte – gör din julklappshandel hos re!Newed och ge någon du tycker om en hållbar och fin julklapp under granen. Och kom ihåg, för att få din leverans innan julafton, beställ senast 20 december!