re!Neweds tips på presenter för Fars dag 2023

Farsdagspresenter från 149 sek

Denna Fars dag har vi på re!Newed satt ihop tips för alla budgetar för dig som vill fira och skämma bort pappa - inte bara med kärlek och uppskattning, utan med något han verkligen kan unna sig själv, varje dag. Från musikälskaren och tekniknörden till fitnessgurun, här är tre fantastiska gåvor för just din budget.

1. Musik i öronen - Hörlurar för varje pappa

Vem vill inte ha ett par nya hörlurar? Pappa kommer bli superglad för nya högkvalitativa hörlurar. Välj mellan olika stilar och märken. Priser från 149 kr.

2. Tid för hälsa - Samsung Galaxy Watch - Smartklocka

Om din pappa håller koll på sina 10 000 steg per dag eller bara behöver en påminnelse för att hålla sig aktiv, så kan en Samsung Galaxy Watch vara den perfekta farsdagpresenten. Inte nog med att han kommer älska designen, men det kan också inspirera honom till en mer aktiv livsstil. Ge honom en gåva som håller honom rörlig och uppkopplad, kostar från 1 880 kr.

Tips! Vi har ett fåtal Garmin smartklockor kvar i lager, först still kvarn!

3. Premium-teknik utan premiepris - Mobiltelefoner

Ge pappa en uppgradering med en av våra mobiltelefoner i premium-kvalitet. Dessa telefoner är inte bara handplockade för sin kvalitet och prestanda utan de är också ett steg mot en mer hållbar framtid. Som ny, med 100% batterihälsa, men är i själva verket "Better than new" eftersom du är snällare mot både miljön och plånboken.

Om du vill ha en mobil som är ännu snällare mot plånboken så kolla in våra mobiler under 4000 kr.

4. Se hit alla barn - gratisalternativ 

Ladda ner kuponger att ge till pappa i present - garanterat uppskattat. Kupongerna kan pappa som "betalning" för att få lite extra hjälp av dig när han behöver det som mest. Fyll i valfri hjälp på biljetten längst ner. Du kan också färglägga den!

  •  Ladda ner och skicka som de är - digitalt (mest miljövänligt).

Valfritt

  • Skriv ut biljetterna och klipp ut dem.
  • Komplettera gärna med eget påhitt!
  • Färglägg den utan färg.

 Kuponger gratis presenter för Fars dag

Fira Fars dag i år genom att ge bort en present som blir garanterat minnesvärd. Surfa runt här på vår hemsida för att hitta fler kvalitativa, hållbara gåvor som kommer att göra pappa glad länge.

Och kom ihåg, när du väljer en återvunnen produkt, så väljer du inte bara en unik gåva till din far - du väljer också att vara snäll mot vår planet.

Fira pappa med omtanke, fira med re!Newed.