Gör våren grönare med preloved tech

Vårsortiment - begagnade och förnyade mobiler

Våren är en tid för förnyelse och en fräsch start. Gör grönare val den här våren med preloved mobiltelefoner? Hos re!Newed gör vi det enkelt att byta till en nygammal mobil, samtidigt som vi tar hand om vår planet. I denna kampanj "Gör våren grönare med preloved tech" lyfter fram ett urval av högkvalitativa, förnyade enheter, vilket gör att de inte bara är snälla mot din plånbok utan också mot miljön.

Utforska vårt gröna vårsortiment

Vi har noga valt ut ett sortiment av iPhones och Samsung Galaxy-telefoner som passar varje behov och budget, allt från iPhone 11 till en av de nyare iPhone 14 Pro Max, och från Samsung Galaxy S21 5G till Samsung Galaxy S22 Ultra. För de som föredrar kompakta enheter, erbjuder vår iPhone SE 2022 PREMIUM en modern mobil i ett smidigt format.

Våra löften till dig och miljön

Hos re!Newed står vi för kvalitet och hållbarhet. Alla våra enheter genomgår en noggrann process av kvalitetskontroll och renovering, för att säkerställa att du får en produkt som inte bara ser ut och fungerar som ny, utan också bidrar till en mer hållbar värld:

  • 12 månaders garanti: Vi står bakom kvaliteten på våra produkter och erbjuder 12 månaders garanti på alla våra enheter.
  • Fria returer: Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp. Därför erbjuder vi alltid fria returer inom 14 dagar.
  • Snabb leverans: Beställningar skickas samma dag, direkt från vårt lager i Stockholm, så att du snabbt kan njuta av din nya enhet.
  • Engagerad kundtjänst: Vår kundtjänst svarar inom 24 timmar och är här för att stötta dig i alla frågor och funderingar.
  • Lokal och ansvarsfull: Som ett svenskt företag med bas i Stockholm, samarbetar vi med nordiska operatörer och auktoriserade verkstäder, vilket garanterar att alla reparationer och delar håller högsta standard.

Varför välja preloved?

Att välja en förnyad enhet från re!Newed innebär inte bara att du sparar pengar jämfört med att köpa nytt, utan också att du bidrar till en minskad miljöpåverkan. Varje förnyad enhet som säljs är en enhet mindre som behöver produceras från början, vilket i sin tur minskar behovet av råmaterial och energi, samtidigt som vi reducerar elektronikavfall.

Gör våren grönare!

Denna vår, välj att göra en positiv förändring för både dig själv och vår planet genom att välja preloved tech från re!Newed. Utforska vårt breda sortiment av förnyade iPhones och Samsung Galaxy-enheter och hitta din perfekta följeslagare för vårens äventyr. Med re!Newed kan du vara säker på att du får kvalitet, hållbarhet och utmärkt service, samtidigt som du gör ett val som gynnar miljön.

Gör våren grönare med ett smart val – välj preloved tech från re!Newed. Upptäck vårt sortiment idag.

Vi rekommenderar just nu dessa begagnade och förnyade mobiler