Begagnad och förnyad mobil i januari - inkl. rabattkod

Praktiska budgettips för januari månad

Januari kan vara en ekonomisk utmaning efter Black Friday, jul och nyår, men med smarta och medvetna val kan du navigera genom månaden utan att hamna i en finansiell knipa.

Här är några tips för att maximera din budget och starta 2024 på rätt sätt

Gör en budget och håll dig till den

Kartlägg dina inkomster och utgifter för att skapa en realistisk budget. Prioritera nödvändigheter som hyra, mat och räkningar och se var du kan skära ner på kostnader.

Planera dina måltider

Matkostnader kan snabbt bli dyra. Planera och förbered måltider hemma för att undvika dyra luncher ute. Använd rester smart och köp matvaror som är på erbjudande eller i säsong.

Undvik impulsköp

Stå emot lockelsen att köpa saker du inte behöver. Ställ dig frågan om varje köp är nödvändigt och värt priset. Genom att hålla impulsköp i schack sparar du inte bara pengar utan även tid och energi.

Försäljning av oanvända saker

Gå igenom dina saker och sälj det du inte längre använder eller behöver. Detta kan vara en extra inkomstkälla och hjälper dig att rensa i ditt hem samtidigt.

Utnyttja rabatter och erbjudanden

Var på jakt efter rabatter och erbjudanden. Använd kuponger, medlemskort och appar som erbjuder rabatter. Detta kan göra en stor skillnad i din budget.

Återanvänd och återvinn

Ett utmärkt sätt att spara pengar är att återanvända och återvinna saker. Till exempel kan du ge gamla kläder och föremål nytt liv istället för att köpa nytt.

JanuariRea 2024 på re!Newed - rabattkod

Just nu erbjuder de 300 kr rabatt på en hel order. Att köpa begagnade eller förnyade mobiltelefoner är inte bara bra för plånboken, det är också ett hållbart val för planeten. Genom att välja förnyade produkter minskar du avfall och bidrar till en mer hållbar konsumtion. Använd koden JAN2024 för att erhålla 300kr rabatt (giltigt fram till sista januari 2024).

Sammanfattning

Genom att följa dessa tips kan du hantera din budget effektivt under januari och resten av året. Att göra medvetna och hållbara val, som att handla förnyade produkter från renewed.se, är ett steg i rätt riktning mot en ekonomiskt och miljömässigt hållbar livsstil.

Shoppa nu