Varför skall företag tänka hållbart när de handlar mobiltelefoner?

Både företaget och miljön vinner på att välja hållbart och det finns flera fördelar med att handla begagnade mobiltelefoner.

Kostnadsbesparing: Begagnade mobiltelefoner är oftast betydligt billigare än helt nya modeller och fabriksnya telefoner. Detta gör det möjligt för er att få tillgång till avancerade funktioner och teknik till en lägre kostnad.

Miljövänligt: Genom att köpa begagnade mobiltelefoner så bidrar ditt företag till att minska elektroniskt avfall och utvinning av nya råmaterial som krävs för att tillverka nya enheter. Detta hjälper till att minska den negativa påverkan på miljön.

Större bredd: Genom att välja begagnade mobiltelefoner så får ert företag tillgång till en bredare variation av modeller, även äldre eller mer sällsynta modeller som kanske inte längre är tillgängliga som nya.

Inga abonnemangskontrakt: Om ditt företag inte är intresserade av att binda upp sig på ett mobilabonnemang med en ny telefon så kan ni köpa en begagnad telefon och använda den med befintligt SIM-kort och behålla nuvarande abonnemang.

Minskad oro för skador: När ert företag köper en begagnad mobiltelefon till ett lägre pris än en helt ny, så kan ni vara mindre oroliga över att få små repor eller märken på telefonen. Detta gör att ni kan använda telefonen utan att behöva vara lika försiktiga och oroa er för minsta lilla.

Testa nytt märke eller modell: Om ni är nyfikna på ett visst märke eller en modell men inte är redo i att investera i en ny enhet, kan ni prova det genom att köpa en begagnad till en lägre kostnad.

Värdeminskning: Nya mobiltelefoner tappar ofta sitt värde snabbt efter köpet. Genom att köpa begagnat minskar ert företag risken för en stor värdeminskning och en potentiell förlust av pengar.