Varför köpa en begagnad Samsung Galaxy S20 FE

Begagnad Samsung Galaxy S20 FE - Guide

Samsung Galaxy S20 FE har gjort ett avtryck på marknaden som både prisvärd och smart. Här ska vi att titta närmare på vad som gör S20 FE till ett attraktivt val för många konsumenter, jämföra den med S20, och förklara varför re!Newed är den bästa platsen att köpa din begagnade Galaxy S20 FE.

Samsung Galaxy S20 FE - funktioner, pris och recensioner

Samsung Galaxy S20 FE, eller Fan Edition, erbjuder en dynamisk AMOLED-skärm på 6,5 tum, Full HD+-upplösning och en uppfriskningsfrekvens på 120 Hz för smidig skrollning och en responsiv upplevelse. Modellen har fått beröm för sin prisvärdhet utan att kompromissa med de mest omtyckta funktionerna från S20-serien.

Köp din Samsung Galaxy S20 FE i premiumskick här!

Varför välja en begagnad Samsung Galaxy S20 FE?

Att välja en begagnad S20 FE är ett utmärkt beslut av flera anledningar. Inte bara får du en premium-telefon till ett lägre pris, men du gör också miljön en tjänst genom att minska e-avfall. Dessutom, när du köper från re!Newed, kan du vara säker på att telefonen har testats noggrant och håller hög kvalitet.

De viktigaste egenskaperna hos en begagnad Samsung Galaxy S20 FE

En begagnad S20 FE har ett kraftfullt Exynos 990-chip, en mångsidig trippelkamera-setup och en batteritid som kan räcka hela dagen. Dess IP68-klassificering för vatten- och dammtålighet ger extra plus.

Jämförelse mellan Samsung Galaxy S20 FE och Samsung Galaxy S20

När vi jämför S20 FE med S20 ser vi att FE-modellen erbjuder en större men enklare skärm, ett lite större batteri och en något modifierad kamerauppsättning, vilket  även gör den till ett mer prisvärt alternativ.

Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 FE
Skärm 6,2 tum Dynamic AMOLED 2X 6,5 tum Super AMOLED, 120Hz
Design 151.7 x 69.1 x 7.9 mm 159.8 x 74.5 x 8.4 mm
Kamera Trippelkamera: 12MP/64MP/12MP

Trippelkamera: 12MP/8MP/12MP

Varför köpa en begagnad Samsung Galaxy S20 FE hos re!Newed?

re!Newed är din pålitliga e-handel när det gäller begagnade telefoner. Vi erbjuder en 12-månaders garanti, en öppet köp-period på 14 dagar och snabb leveranstid. Våra enheter är noggrant testade och verifierade av experter för att säkerställa att du får en telefon som både är ekonomisk och pålitlig.

Vi innehar certifieringen Trygg E-Handel från Svensk Handel.

Köp din Samsung Galaxy S20 FE i premiumskick här!

Hur länge håller en begagnad Samsung Galaxy S20 FE?

Livslängden på en begagnad S20 FE beror på hur den sköts och vilket skick du väljer, men när du köper från re!Newed kan du förvänta dig att telefonen håller länge, tack vare vår grundliga kvalitetskontroll och garanti.

Köp din Samsung Galaxy S20 FE i premiumskick här!

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Samsung Galaxy S20 FE en utmärkt smartphone som erbjuder en balans mellan prestanda och pris. Att köpa den begagnad från re!Newed ger dig inte bara en bra affär, utan också trygghet genom garantier och en hållbar shopping där vi tillsammans tar hand om vår planet.