Köp en förnyad Samsung

Vill du ha en Samsung-telefon utan att betala för en ny? En begagnad Samsung från reNewed är ett smart val för både plånbok och planet. Våra telefoner är noggrant testade för att fungera som nya, men till ett betydligt lägre pris. Dessutom hjälper du till att minska elektroniskt avfall och bidrar till en mer hållbar värld. Upptäck vårt utbud av Samsung-modeller och hitta din perfekta match – samma kvalitet, bättre pris.


Varför välja begagnat?

Att välja begagnat sparar inte bara pengar utan är även ett miljövänligt val. Varje återanvänd enhet bidrar till minskat e-avfall och lägre råmaterialbehov för nya produkter, vilket minskar miljöpåverkan.

Vad ska man tänka på?

När du köper en begagnad telefon är det viktigt att göra det från en pålitlig källa som reNewed. Kontrollera följande:

  1. Batterihälsa: Se till att batteriet är i gott skick och kan hålla laddningen under hela dagen.
  2. Skick: Telefonen bör vara fri från allvarliga skador. Mindre kosmetiska brister kan vara acceptabla beroende på din personliga tolerans.
  3. Garanti och support: Köp från säljare som erbjuder garanti och kundsupport. reNewed erbjuder 12 månaders garanti och full kundsupport.
  4. Låsstatus: Kontrollera att telefonen inte är operatörslåst eller på något sätt begränsad. På reNewed kan du lita på att det är en mobil som är upplåst och fungerar på den nordiska marknaden.

 

Garanti- och returpolicy

Ta reda på garanti och returpolicy för din begagnade telefon där du gör ditt köp. reNewed erbjuder 12 månaders garanti och tydliga villkor för en trygg affär.

Fördelar med att köpa från reNewed

Handla begagnat från reNewed och njut av:

- Kvalitetskontrollerade produkter anpassade för den nordiska marknaden
- Kundtjänst svarar inom 24 h
- Spara upp till 50%
- Levereras direkt från vårt lager i Stockholm

Fallgropar att undvika 

Var medveten om riskerna med oetablerade återförsäljare. Välj en pålitlig partner som reNewed, där du får kvalitet och pålitlig support samt mobiler anpassade för den nordiska marknaden. Vi har certifieringen trygg E-Handel av Svensk Handel. 

Välj smart, välj hållbart, välj reNewed för din nästa Samsung-telefon. Ta del av fördelarna med en begagnad mobil och var en del av en mer hållbar framtid.