Begagnad iPhone 14

Begagnad & förnyad iPhone 14 på re!Newed

Varför välja en förnyad iPhone 14?

iPhone 14 är en av Apples nyare modeller i sin omtyckta serie av smarttelefoner, och den kommer med en rad spännande uppdateringar och funktioner jämfört med föregångaren. Om du letar efter en iPhone 14 utan att tömma plånboken, så är ett begagnat alternativ från re!Newed det perfekta valet.

Begagnad iPhone 14 hos re!Newed

Hos re!Newed fokuserar vi på att erbjuda högkvalitativa begagnade iPhone 14-telefoner. Varje enhet genomgår en strikt testnings- och inspektionsprocess för att säkerställa optimal funktion och hållbarhet. När du köper en iPhone 14 från oss kan du vara säker på att du får en telefon som är i utmärkt skick och redo för användning.

Köp din begagnade & förnyade iPhone 14 här!

Kvalitetsgaranti och kundservice

Varje iPhone 14 på re!Newed kommer med en 12-månaders garanti, vilket ger dig extra trygghet i ditt köp. Vi har mobiler som är anpassade till den nordiska marknaden.

Vårt team är alltid redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som kan uppstå. Hos oss får du svar inom 24 h. 

Snällt för plånbok och planet

Att välja en begagnad iPhone 14 är inte bara bra för din plånbok utan även för miljön. Genom att återanvända och förnya teknik, bidrar du till att minska elektroniskt avfall och stödjer en mer hållbar livsstil.

Tekniska specifikationer

iPhone 14 förväntas komma med en rad imponerande specifikationer jämfört med sin föregångare, inklusive:

  • Uppdaterad processor för snabbare och effektivare prestanda.
  • Förbättrade kameror för ännu bättre fotografiupplevelser.
  • Ny design och nya färgalternativ.
  • Förbättrad batterilivslängd jämfört med tidigare modeller.

Jämförelsetabell iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max

Specifikation iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max
Skärm 6,1-tums Super Retina XDR-skärm 6,7-tums Super Retina XDR-skärm 6,1-tums Super Retina XDR-skärm med ProMotion och Always-On 6,7-tums Super Retina XDR-skärm med ProMotion och Always-On
Design Aluminiumram, Ceramic Shield, IP68 vattentålig Aluminiumram, Ceramic Shield, IP68 vattentålig Rostfritt stålram, Ceramic Shield, IP68 vattentålig Rostfritt stålram, Ceramic Shield, IP68 vattentålig
Kamera Dubbla 12 MP-kamerasystem (Ultra Wide och Wide) Dubbla 12 MP-kamerasystem (Ultra Wide och Wide) Pro-kamerasystem med 48 MP Huvudkamera, Ultra Wide och Telefoto Pro-kamerasystem med 48 MP Huvudkamera, Ultra Wide och Telefoto
Batteri Upp till 20 timmars videouppspelning Upp till 26 timmars videouppspelning Upp till 23 timmars videouppspelning Upp till 29 timmars videouppspelning
Operativsystem iOS 16 iOS 16 iOS 16 iOS 16
Unika Funktioner A15 Bionic-chip, Crash Detection, Emergency SOS via satellite A15 Bionic-chip, Crash Detection, Emergency SOS via satellite A16 Bionic-chip, Dynamic Island, Crash Detection, Emergency SOS via satellite A16 Bionic-chip, Dynamic Island, Crash Detection, Emergency SOS via satellite

 

Varför ska du köpa en iPhone 14 begagnad?

Att välja en begagnad iPhone 14 från re!Newed är ett smart drag av flera anledningar. För det första, priset. När du köper en begagnad iPhone 14 kan du spara betydligt jämfört med priset för en ny enhet. Det betyder att du kan njuta av de senaste funktionerna och teknologin till en bråkdel av kostnaden.

En annan stor fördel är hållbarheten. Genom att köpa en begagnad iPhone 14 bidrar du till en mer hållbar värld. Du hjälper till att minska elektroniskt avfall och gör ett aktivt val för vår planets välbefinnande.

Köp din begagnade & förnyade iPhone 14 här!

Noggrann funktionskontroll av alla telefoner

På re!Newed tar vi kvalitet på stort allvar. Varje begagnad iPhone 14 som vi säljer har genomgått en noggrann funktionskontroll för att garantera att den levererar optimal prestanda. Vi testar allt från batteriet till kamerans kapacitet, så du kan vara säker på att få en pålitlig och högpresterande enhet.

Spara upp till 50% på att köpa begagnad iPhone

När du köper en begagnad iPhone hos oss, kan du förvänta dig stora besparingar. Du kan spara upp till 50% jämfört med att köpa en ny enhet. Detta innebär att du får mer för pengarna och kan använda de besparade medlen till andra viktiga saker i livet.

Köp din begagnade & förnyade iPhone 14 här!

Olika alternativ till iPhone 14

Hos re!Newed hittar du inte bara iPhone 14, utan också ett brett sortiment av andra begagnade och förnyade iPhones. Från äldre modeller till de allra senaste, alla våra enheter kommer med 12 månaders garanti och har genomgått en rigorös kvalitetskontroll. Oavsett om du är ute efter en äldre modell som iPhone 11 eller en avancerad iPhone 12 Pro, har vi det du söker.

Se alla våra iPhones här

Här finner du iPhone 15 hos re!Newed och iPhone 15 Plus, båda är premium. 

- iPhone 11
- iPhone 12
- iPhone 13
- iPhone 15

Komplettera med tillbehör till din iPhone 14

För att maximera din upplevelse erbjuder vi ett utbud av tillbehör till din iPhone 14. Från skyddande skal och skärmskydd till hörlurar och laddare, vi har det du behöver för att skydda och förbättra din enhet.

Observera att om du köper skämskydd hos oss till din begagnade & förnyade mobil så kommer skärmskyddet alltid redan på skärmen. 

Köp din begagnade & förnyade iPhone 14 här!