re!Newed har Svanenmärkta leveranser via PostNord

Hållbar e-handelsprocess från produktval till leverans

Pressmeddelande
Stockholm 2023-10-18

re!Neweds samarbete med PostNord leder till ännu en kvalitetsstämpel genom att PostNord nu erbjuder Svanenmärkta leveranser. 

Hållbarhet och ansvarstagande för miljön är viktigt för våra kunder, och Svanenmärkningen, den officiella nordiska miljömärkningen, står som en symbol för kvalitet och miljöansvar. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att deras re!Newed-köp transporteras på ett sätt som är bra för klimatet, miljön och människor.

PostNords Svanenmärkta e-handelstransporter uppfyller krävande krav på klimatprestanda och energieffektivitet. Som del av re!Neweds fortsatta strävan efter hållbarhet ser företaget fram emot att fortsatt erbjuda våra kunder miljövänliga leveransalternativ. Det förstärker varumärkets hållbarhetsprofil och bidrar till att skapa en grönare e-handelsupplevelse.

Svanenmärkta leveranser gör att vi på re!Newed, tillsammans med PostNord, kan ta ett steg närmare en helt hållbar e-handelsprocess, från produktval till leverans.

Om re!Newed

re!Newed är ett företag som engagerar sig i att stödja en mer hållbar och cirkulär ekonomi genom att köpa, reparera och sälja återanvända mobiltelefoner. Med ett fokus på ansvarsfullt företagande strävar re!Newed efter att minska avfallet och miljöpåverkan från teknikprodukter.

Presskontakt

Renewed AB, Stockholm, Sverige
Mejl: kontakt@renewed.se
Tel: +46 (0)8 517 34 300