"Viktigt meddelande" eller "Okänd del"-varning

Varningsmeddelanden du inte får om du väljer re!Newed.

Vad innebär varningsmeddelanden som "Viktigt meddelande" eller "Okänd del"-varning?

Sammanfattning: Oftast beror varningsmeddelandena på att mobiltelefonen har icke-originaldelar. Nästa gång du överväger att köpa en renoverad iPhone, kom ihåg att alla renoverade telefoner inte kontrolleras enligt samma standard. Med re!Newed får du en enhet som är snäll mot plånboken och planeten, dessutom får du en telefon du kan lita på - med 100% originaldelar.

 

Varför dyker dessa meddelanden dyker upp?

Varningsmeddelanden på iPhones, som "Viktigt meddelande" eller "Okänd del", visas oftast när telefonen har icke-originalkomponenter. Men här på re!Newed, kan vi stolt säga att våra renoverade iPhones har 100% originaldelar. Vi är engagerade i att leverera iPhones av högsta kvalitet till våra kunder. Eftersom våra mobiler är renoverade med originaldelar betyder det att du inte kommer att stöta på dessa meddelanden när du köper från oss.

Alla våra telefoner genomgång en certifierad Phonecheck som kontrollerar att alla delar är original.

Phonecheck history genuine

Varför är originaldelar är viktiga?

När du väljer en iPhone med 100% originaldelar från re!Newed får du en enhet som är Better Than New. Originaldelar garanterar bättre kompatibilitet, hållbarhet och prestanda, samtidigt som du är snäll mot både miljön och plånboken.

Varför får jag felmeddelanden? Har köpt en renoverad mobil från ett annat företag.

Andra mobilrenoveringsföretag kanske inte har samma hängivenhet till originaldelar som vi har. När du ser varningsmeddelanden på en renoverad iPhone från andra företag, kan det vara ett tecken på att de har ersatt komponenter med icke-originaldelar.

Garanti och förtroende

Om du av någon anledning skulle stöta på några problem med din re!Newed iPhone, täcks du av vår generösa 12 månaders garanti. Vår kundsupport finns alltid här för att hjälpa till. Vi vill att du ska känna fullt förtroende för ditt köp.