Bästa stället att sälja din Samsung eller iPhone

Sälj din begagnade mobil till re!Newed

Har du en gammal mobiltelefon som bara ligger och samlar damm i lådan? I stället för att låta den ligga där och förlora sitt värde kan du nu sälja den till re!Newed. Vi erbjuder en enkel och miljövänlig lösning för att göra dig av med din gamla enhet samtidigt som du får ett schysst pris för den. Läs vidare för att ta reda på hur det fungerar och varför det är så fördelaktigt att sälja din mobiltelefon till oss.

Känner du dig osäker på vilken modell mobiltelefonen är så hittar du de i telefonens inställningar -> allmänt -> om.

Schysst pris för din gamla Iphone

Har du en eller flera iPhones som du inte längre använder eller behöver så är vi rätt företag att sälja de till. Vi köper in iPhones från iPhone 8 och uppåt, exempelvis iPhone X, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 Pro och iPhone 14. Vi erbjuder dig ett marknadsmässigt och rättvist pris som baseras på skicket på din iPhone. En iPhone har många års livslängd och har du inte användning för den längre så bör den få leva vidare hos någon annan.

Schysst pris för din gamla Samsung

Sälj din gamla Samsung lur till re!Newed. Vi köper in de flesta Samsung mobiler från 2019 och senare. Några av modellerna som vi köper in är Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy A32, Galaxy A52s, Galaxy Note 20, Samsung Galaxy S21, Galaxy S23 Ultra.

Vi erbjuder dig ett marknadsmässigt och rättvist pris som baseras på skicket på din Samsung lur.

Varför ska du sälja en begagnad mobil?

Funderar du på vad du ska göra med din gamla mobiltelefon, tänk på miljön och din plånbok. Sälj den till re!Newed och var med och skapa en mer hållbar och ansvarsfull framtid. Det är enkelt, förmånligt och en handling som verkligen gör skillnad. Kom i gång idag och gör din del för vår planet! 🌍

Så enkelt är det att sälja begagnad mobil till re!Newed 

Få ett värde på din mobiltelefon

Först och främst behöver du få en uppfattning om värdet på din gamla mobil. Besök vår webbsida och fyll i vårt enkla frågeformulär för att få en snabb prisoffert. Detta ger dig en rättvis bedömning av vad din mobil är värd på marknaden.

Skicka in din telefon till oss utan kostnad

Efter att du har fått din prisoffert kommer vi att skicka dig en fraktsedel per e-post utan några extra kostnader. Du behöver inte oroa dig för några dyra fraktavgifter. Det är enkelt och smidigt att skicka in din mobil till oss.

Få in pengarna direkt på ditt konto

När vi har mottagit din mobiltelefon kommer vi att noggrant granska den för att säkerställa att skicket överensstämmer med din beskrivning. Om allt ser bra ut kommer vi att betala ut pengarna till ditt konto inom 2-4 arbetsdagar. Om vi av någon anledning bedömer att skicket inte stämmer överens med din beskrivning kommer vi att kontakta dig med ett nytt prisförslag. Du har alltid möjlighet att välja att acceptera det nya priset eller få din enhet tillbaka.

Varför ska du sälja din mobiltelefon till re!Newed?

Sälj din mobiltelefon enkelt och miljövänligt

Förutom att det är en enkel och smidig process finns det flera goda skäl att välja re!Newed när du vill göra dig av med din gamla mobiltelefon.

Hållbarhet: Vi på re!Newed tror på en cirkulär ekonomi och en mer hållbar framtid. Idag är konsumtionssamhället inte hållbart för vår planet, och vi vill vara en del av lösningen. Över 95% av alla mobiltelefoner som säljs i Sverige kan återanvändas. Genom att sälja din gamla telefon till oss bidrar du till att minska avfallet och minska behovet av att producera nya enheter.

Minskade CO2-utsläpp: Visste du att en återanvänd mobiltelefon sparar motsvarande 30 kilo i CO2-utsläpp jämfört med att producera en ny? Dessutom genererar produktionen av en enda mobiltelefon upp till 86 kilo avfall innan den är klar, och en stor del av detta är gruvavfall som uppstår när metaller bryts. Genom att sälja din gamla telefon till oss är du med och minskar dessa negativa miljöeffekter.

Varför välja re!Newed när du ska sälja din gamla mobil?

Vi är engagerade i att främja en cirkulär ekonomi och bidra till en mer hållbar framtid så kan vi på detta sätta göra skillnad för planeten, samtidigt som du får ett rättvist pris för din gamla enhet.

Din Trygga E-handel

re!Newed är certifierad som Trygg E-handel av Svensk Handel, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du väljer att sälja din enhet till oss. Vi följer alla de strikta krav som ställs för att säkerställa en trygg och säker handel. Dessutom erbjuder vi transparenta villkor, tydlig information och en kundtjänst redo att assistera dig genom hela processen. Välj re!Newed för en pålitlig och ansvarsfull partner när du vill sälja din gamla mobil.

Så nästa gång du funderar på vad du ska göra med din gamla mobiltelefon, tänk på miljön och din plånbok. Sälj den till re!Newed och vara med och skapa en mer hållbar och ansvarsfull framtid. Det är enkelt, förmånligt och en handling som verkligen gör skillnad. Kom i gång idag och gör din del för vår planet! 🌍

- Sälj din mobil

- Köp en förnyad mobil