re!Newed är ett tryggt företag med förnyade mobiler

Därför ska du köpa en begagnad & förnyad mobil från re!Newed

Vet du vad som gör att vi sticker ut i världen av förnyade mobiler? Förutom att alla våra mobiltelefoner genomgår strikta kvalitetskontroller så är det att vårt kontor, vår kundtjänst och vårt lager – allt finns här Sverige. Vi har samarbeten med svenska operatörer och auktoriserade servicepartners. Vi är dessutom certifierade av Svensk Handel med certifieringen Trygg E-Handel.

Det är många som kontaktar oss efter att de upptäckt att produkterna som de köpt hos andra konkurrenter inte alltid är anpassade för den europeiska marknaden. De kan också ha haft svårigheter att reklamera en vara då det visat sig att hemsidan de köpt sin produkt ifrån har varit en marknadsplats och säljande part egentligen varit ett företag från en annan del av Europa. Företag som till och med kan vara svåra att nå. 

Hos oss kan du vara trygg att varje enhet är kvalitetssäkrad och redo att börja användas. 

Gå gärna in på reco.se för att läsa mer om våra kunders köpupplevelse hos oss.

Med en begagnad & förnyad mobil så kan du dessutom spara upp till 50% istället för att köpa en ny mobil, samtidigt som du tar hand om vår planet för kommande generationer och köper hållbart. 

Här är dessutom fem skäl till varför re!Newed bör vara ditt förstahandsval när du letar efter en högkvalitativ begagnad mobiltelefon:

1. Stort utbud av mobilmärken

iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi och Sony

Vare sig du letar efter en iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi eller Sony så har re!Newed ett brett sortiment som säkerställer att du hittar den perfekta matchningen för dina behov. Varför begränsa ditt val till bara ett märke när du kan välja bland de bästa?

2. Kvalitetskontroll som du kan lita på

Varje mobiltelefon som säljs av re!Newed har noggrant kontrollerats och testats av våra professionella tekniker. Vi ser till att varje enhet vi säljer är i toppskick, både kosmetiskt och funktionellt. Vår omfattande granskningsprocess innebär att du kan vara trygg i att telefonen du köper kommer att fungera felfritt.

3. Smart och hållbart

Genom att köpa en begagnad mobiltelefon från re!Newed bidrar du inte bara till att spara pengar, utan också till att skapa en mer hållbar framtid. Vårt engagemang för hållbarhet innebär att varje begagnad telefon vi säljer bidrar till att minska elektroniskt avfall och sparar resurser som skulle ha använts för att producera en helt ny enhet.

4. Tryggt

Alla mobiltelefoner från re!Newed levereras med en 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt. Lägg till detta, vår snabba 1-3 dagars leveranstid och att du alltid har fria returer, och du har ett erbjudande som är svårt att motstå. Dessutom, om du är ute efter den perfekta presenten, kommer våra telefoner i en snygg svart låda med en guldlogga - en presentförpackning som garanterat kommer att imponera.

5. Prisvärt

Hos re!Newed kan du spara upp till 50% jämfört med att köpa en ny telefon, utan att kompromissa med kvaliteten eller funktionaliteten. Detta innebär att du får mer valuta för dina pengar och kan njuta av toppmoderna telefoner utan den tunga prislappen.

När du väljer re!Newed väljer du inte bara en mobiltelefon - du väljer kvalitet, hållbarhet och oslagbart värde. Upptäck vårt sortiment idag och upplev skillnaden själv. Köp re!Newed - better than new!