Intervju med Anna - en av många företagare som väljer re!Newed

Varför ska man välja begagnade & förnyade jobbmobiler från re!Newed?

100% avdragsgillt begagnande jobbmobiler

Tack Anna för att du tar dig tid till den här intervjun. Kan du börja med att berätta lite om ditt företag?

Jag driver ett mindre IT-konsultföretag med tio anställda. Vi jobbar med att hjälpa andra företag att optimera deras IT-lösningar.

Vad fick dig att välja re!Newed när du skulle köpa in jobbmobiler till ditt team?

Det var faktiskt flera faktorer. Den största var den ekonomiska aspekten – att spara pengar jämfört med att köpa en ny jobbmobil samt att kunna dra av köpet till 100% som en företagskostnad var väldigt lockande. Men det som verkligen fick mig att bestämma mig var re!Neweds hållbarhetsfokus. Att köpa förnyade mobiler minskar ju elektronikavfallet och sparar på jordens resurser, vilket ligger helt i linje med våra egna värderingar om hållbarhet.

 Hur upplevde du processen att köpa jobbmobiler från re!Newed?

Det var otroligt smidigt. De har en väldigt transparent process och kändes tryggt att varje mobil noggrant testas och renoveras av professionella tekniker. Dessutom, eftersom allt sköts från deras lager och kontor i Stockholm, kändes leveransen snabb och pålitlig. Att kunna stödja ett svenskt företag och samtidigt minimera transportsträckorna var definitivt en bonus.

handla lokalt banner

Har du märkt någon skillnad på de förnyade mobilerna jämfört med nya?

Ärligt talat, nej. De mobiler vi fått är i toppskick. Det är svårt att tro att de ens är förnyade. Och med 12 månaders garanti känner vi oss trygga med vårt köp. Det är också skönt att veta att om det skulle uppstå några problem så finns re!Neweds kundtjänst bara ett samtal bort.

Fördelarna med att välja en begagnad jobbmobil från re!Newed?

Miljövänligt

Vad skulle du säga är den största fördelen med att välja förnyade mobiler för ett företag?

Utöver de ekonomiska besparingarna och miljöaspekten, skulle jag säga flexibiliteten och kvaliteten. Att kunna välja bland olika modeller och skick för att hitta det som passar våra behov bäst utan att kompromissa med prestandan är ovärderligt. Och igen, att det är 100% avdragsgillt.

Skulle du rekommendera andra företag att göra samma val?

Utan tvekan! Att köpa förnyade mobiler från re!Newed är ett smart val både för företagets ekonomi och för miljön. Det känns bra att kunna bidra till en mer hållbar värld samtidigt som vi inte kompromissar med kvaliteten på vår arbetsutrustning.

Tack, Anna, för att du delade med dig av dina erfarenheter!

Se våra lösningar för små och stora företag som vill spara pengar och samtidigt göra en insats för miljön. 

Trygg e-handel