Handla begagnade mobiler lokalt

Lager och kontor i Stockholm ger snabba leveranser, miljövänlig logistik och engagerad kundtjänst

re!Newed, är en framträdande aktör inom återanvänd elektronik. Vi skiljer oss från mängden genom vår unika kombination av lokal närvaro och engagemang för hållbarhet och kvalitet. Vår strategi att ha både lager och kontor på samma plats ger oss en fördel som inte bara gynnar vår verksamhet, utan även våra kunder på flera sätt.

Fördelar med lokal lagerhantering och service

Vår integrerade närvaro i Stockholm ger oss möjlighet att hantera beställningar effektivt och snabbt. Till skillnad från företag med utdragna leveranskedjor och internationella leveransprocesser, kan re!Newed snabbt bearbeta och skicka beställningar direkt från vårt lager. Detta innebär kortare väntetider för våra kunder och en smidigare köpupplevelse.

Kvalitetskontroll och direktleverans

Att ha full kontroll över varje steg i processen, från inspektion till leverans, betyder att varje enhet som lämnar vårt lager i Stockholm uppfyller våra strikta kvalitetsstandarder. Våra kunder kan vara säkra på att de får en noggrant testad och renoverad produkt, redo för användning.

Miljövänlig logistik

Genom att skicka våra produkter direkt från Stockholm, minskar vi vårt ekologiska fotavtryck genom att undvika onödigt långa transporter. Detta inte bara gynnar miljön, utan erbjuder också våra kunder fördelar i form av snabbare leveranstider.

Engagerad kundservice

En av re!Neweds styrkor är vår dedikerade kundservice. Vårt team i Stockholm är alltid redo att erbjuda personlig hjälp och stöd. Detta lokala fokus ger en mer tillgänglig och snabb service. Kundtjänst sitter i direktkontakt med lager och service vilket är avgörande för en utmärkt kundupplevelse.

Vår roll i den cirkulära ekonomin

Genom att erbjuda förnyade och återanvända elektronikprodukter är re!Newed en aktiv deltagare i den cirkulära ekonomin. Vi strävar efter att minimera avfall och spara resurser, vilket inte bara gynnar miljön utan även erbjuder våra kunder prisvärda och hållbara alternativ.

Hos re!Newed är vi stolta över att vara en del av Stockholms lokala näringsliv och bidra till en hållbarare framtid. 

#handlalokalt #begagnademobiler #betterthannew #preloved #iphone #samsung