Välkommen tillbaka nästa år för re!Newed Black Friday!

Tack för att du besökte vår Black Friday-sida. Just nu laddar vi upp för nästa års Black Friday, men oroa dig inte – vi kommer tillbaka med ännu fler fantastiska erbjudanden och exklusiva rabatter på våra noggrant renoverade mobiltelefoner och elektronikprodukter. Håll dina ögon öppna för nästa år när vi återigen erbjuder dig chansen att göra kloka, hållbara och ekonomiska köp som både du och planeten kommer att älska.

Black Fridays ursprung och varför vi firar

Black Friday har sitt ursprung i USA och markerar starten på julhandeln. Det är dagen efter Thanksgiving, vilket alltid är den fjärde torsdagen i november och de allra flesta är lediga då. Denna dag har blivit känd för sina otroliga erbjudanden och rabatter, lockande miljontals shoppare världen över att jaga de bästa fynden. På re!Newed omfamnar vi Black Friday som en möjlighet att ge våra kunder fantastiska erbjudanden, samtidigt som vi uppmuntrar ett mer hållbart konsumtionssätt genom att välja återvunna och renoverade produkter.

Planera för nästa års Black Friday med re!Newed

Även om vår Black Friday-sida vilar för tillfället, är det aldrig för tidigt att börja planera för nästa år. Med re!Newed kan du se fram emot en Black Friday där kvalitet, hållbarhet och fantastiska priser går hand i hand. Tills dess, kolla gärna in våra nuvarande erbjudanden och upptäck hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta enheten som passar både din livsstil och dina värderingar. Skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev och var först att få ta del av våra Black Friday deals nästa år!

Håll dig uppdaterad

Missa inga erbjudanden, registrera dig till vårt nyhetsbrev.