Varför en Samsung Galaxy S23 5G hos re!Newed?

Fördelarna med att köpa en Begagnad Samsung Galaxy S23 5G hos re!Newed

När det kommer till att skaffa den senaste tekniken utan att tömma plånboken, är en begagnad Samsung Galaxy S23 5G från re!Newed det smarta valet. Inte bara får du tillgång till toppmoderna funktioner och förstklassig prestanda, men du bidrar också till en mer hållbar framtid. 

Upptäck kraften i Samsung Galaxy S23 5G

Samsung Galaxy S23 5G är inte bara en smartphone, det är en portal till en värld av oändliga möjligheter. Med sin kraftfulla Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor är Galaxy S23 5G designad för att hantera allt från dagliga uppgifter till de mest krävande applikationerna och spel. Oavsett om du streamar ditt favoritinnehåll i kristallklar kvalitet eller deltar i online-möten, levererar Galaxy S23 5G en sömlös och effektiv upplevelse.

En visuell fest för ögonen

Samsungs berömda skärmtillverkning lyser igenom i Galaxy S23 5G med en 6,2-tums Dynamic AMOLED 2X-skärm som erbjuder levande färger och exceptionella detaljer. Den höga uppdateringsfrekvensen på 120 Hz gör att allt från att scrolla genom webbsidor till att spela grafikintensiva spel känns otroligt mjukt och responsivt. Med denna enhet i din hand är varje visning en njutning.

Fotografering på proffsnivå

Samsung Galaxy S23 5G höjer ribban för mobilfotografering med sin imponerande trippelkamerauppsättning. Den 64MP huvudkameran, tillsammans med en 12MP ultravidvinkel och en 10MP telefotolins, gör det möjligt att fånga allt från vidsträckta landskap till detaljrika porträtt med enkelhet. Nattografi-funktionen och AI-baserade fotoförbättringar garanterar att dina bilder alltid ser professionella ut, oavsett ljusförhållanden.

Hållbarhet och långvarig användning

Med ett 4000 mAh-batteri utformat för att stödja intensiv användning under hela dagen, kommer Galaxy S23 5G inte att svika dig när du behöver den som mest. Snabbladdningstekniken ser till att du snabbt är tillbaka i aktion, medan trådlös laddning och batteridelning erbjuder ytterligare bekvämlighet och flexibilitet i din dagliga användning.

Specifikationer för Samsung Galaxy S23 5G

Här har vi sammanställt en lista med specifikationer för S23an.

Funktion Beskrivning
Skärm 6,2-tums Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz uppdateringsfrekvens
Processor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Lagring 128GB/256GB
RAM 8GB
Kameror Trippel bakre kamera: 64MP huvudkamera, 12MP ultravidvinkel, 10MP telefoto. 10MP främre kamera
Batteri 4000 mAh, stöd för snabbladdning
Operativsystem Android 12, One UI 4
Övrigt 5G-kompatibel, IP68 vatten- och dammtålig, in-display fingeravtrycksläsare

Varför köpa en Begagnad Samsung Galaxy S23 5G hos re!Newed och inte hos andra som säljer begagnade mobiler?

När du köper din begagnade Samsung Galaxy S23 5G från re!Newed, investerar du inte bara i en högpresterande enhet utan också i vårt löfte om hållbarhet och kvalitet. Med vårt fokus på att erbjuda produkter som är både miljövänliga och ekonomiskt fördelaktiga, är re!Newed det perfekta valet för den medvetna konsumenten. Upplev fördelarna med att köpa begagnat och bli en del av lösningen för en grönare planet med re!Newed.

✅ 12 Månaders Garanti

När du köper en begagnad Galaxy S23 5G från re!Newed, kan du vara trygg i vetskapen om att du är skyddad med en 12 månaders garanti. Detta ger dig extra sinnesro och försäkran om att din investering är skyddad.

✅ Alltid fria returer

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder re!Newed alltid fria returer. Vi vill att du ska vara helt nöjd med din nya enhet.

✅ Beställning skickas samma dag

Vi förstår att du är ivrig att börja använda din nya Galaxy S23 5G, därför skickar vi din beställning samma dag. Snabb och pålitlig leverans är en del av vår service. Dessutom har vi svanenmärkta leveransalternativ.

✅ Kundtjänst svarar inom 24h

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar, och vi garanterar ett svar inom 24 timmar.

✅ Betrodd partner till svenska operatörer

Som en betrodd partner till svenska operatörer, säkerställer re!Newed att alla våra enheter är av högsta kvalitet och perfekt anpassade för svenska användare. Telenor och Vimla är exempel på företag som valt re!Newed för att de vill ha enheter med hög kvalitet och en pålitlig leverantör.

✅ Svenskt företag med kontor och lager i Stockholm

Att vara ett svenskt företag med både kontor och lager i Stockholm innebär att vi kan erbjuda en lokal och effektiv service.

✅ Samarbetar med auktoriserade verkstäder

Vår strikta samarbetspolicy med auktoriserade Apple- och Samsungverkstäder garanterar att alla våra enheter är renoverade med originaldelar och till högsta standard.

✅ Köper inte in mobiler från utlandet

Vi köper inte in mobiler från utlandet. Alla våra enheter är noggrant utvalda och anpassade för den svenska marknaden, vilket säkerställer full kompatibilitet och funktion.

---

Till Samsung Galaxy S23 5g

Till alla Samsung

Till alla iPhone