re!Newed, Telenor och Vimla - samarbete för hållbarhet

Pressmeddelande
Stockholm 2023-10-04

re!Newed - en Sverigebaserad ledande aktör inom inköp, reparation och försäljning av begagnade mobiltelefoner - är stolt över att kunna meddela sitt fördjupade samarbete med två av Sveriges ledande mobiloperatörer, Telenor och Vimla. Samarbetet belyser re!Neweds engagemang i att främja en cirkulär ekonomi och tillhandahålla högkvalitativa begagnade och förnyade mobiltelefoner.

Under 2022 inledde re!Newed och Telenor ett fruktbart samarbete som resulterade i förlängd livslängd för tusentals mobiltelefoner, bland annat tack vare Telenors "Change"-program. Viktoria Granberg Nordén, Purchasing Manager på Telenor Sverige, uttryckte sin uppskattning för re!Neweds engagemang och kvalitetsstandard: "Med re!Newed kan vi vara säkra på högsta kvalitet."

Dessutom understryker Vimlas samarbete med re!Newed deras gemensamma mål att erbjuda konsumenterna högkvalitativa, miljövänliga alternativ. Vimla, som erhöll utmärkelsen "Sveriges Nöjdaste Mobilkunder 2022", erbjuder kunderna en unik kombination av pålitlig mobilupplevelse och cirkulärt ansvarstagande.

Samarbetet mellan re!Newed, Telenor och Vimla markerar ett betydande steg framåt för att uppfylla Sveriges hållbarhetsmål och belyser betydelsen av samarbeten inom tekniksektorn för att uppnå en cirkulär ekonomi.

Om re!Newed

re!Newed, med huvudkontor i Stockholm, har sedan sin start varit dedikerade till att erbjuda högkvalitativa begagnade mobiltelefoner, och samarbeten med stora namn som Telenor och Vimla visar företagets ledande position inom industrin.

Presskontakt

Renewed AB, Stockholm, Sverige
Mejl: kontakt@renewed.se
Tel: +46 (0)8 517 34 300