Begagnad iPhone 15

Här finner du iPhone 15 hos re!Newed och iPhone 15 Plus, båda är premium, det vill säga som nya med 100% batteri samt valet med eller utan abonnemang. 

Begagnade telefoner kan vara ett fantastiskt alternativ för att spara pengar samtidigt som man får tillgång till moderna funktioner och snygg design. Hos re!Newed erbjuder vi möjligheten att köpa en begagnad iPhone 15 till ett pris som är betydligt lägre än vad du skulle betala för en ny telefon. Låt oss ta en titt på varför det kan vara fördelaktigt att välja en begagnad iPhone 15 och varför vi på re!Newed är det rätta valet för dig.

Begagnad iPhone 15 med eller utan abonnemang, nu hos re!Newed

När det kommer till att köpa begagnade telefoner är det viktigt att välja en pålitlig och pålitlig återförsäljare. Hos re!Newed kan du vara säker på att du får en högkvalitativ begagnad iPhone 15. Vi har en strikt process för att testa och inspektera varje telefon innan den säljs. Detta innebär att du kan lita på att din begagnade iPhone 15 fungerar som den ska och att den kommer att hålla länge.

Vi erbjuder också en generös 12-månaders garanti på våra begagnade telefoner för att ge dig ännu mer trygghet. Du kan känna dig säker på att din investering skyddas om något oväntat skulle inträffa. Med vår garanti kan du ha ro i sinnet och veta att vi finns tillgängliga för att hjälpa dig om något går fel med din begagnade iPhone 15. 

Experter på begagnade mobiler

Vårt team av experter på re!Newed är dedikerade till att erbjuda dig de bästa begagnade telefonerna på marknaden. Vi har noggrant valt ut varje iPhone 15 som vi säljer för att säkerställa att de uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Vi testar varje funktion och komponent noggrant för att säkerställa att telefonen fungerar felfritt.

Enastående kundupplevelse

Utöver att erbjuda högkvalitativa begagnade telefoner strävar vi också efter att ge en enastående kundupplevelse. Vårt vänliga och kunniga team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig råd om vilken iPhone 15 som passar dina behov bäst. Vi förstår att köp av en begagnad telefon kan vara en stor investering och vi vill se till att du känner dig helt nöjd med ditt köp.

Grundlig rengöring

När du köper en begagnad iPhone 15 hos re!Newed kan du vara säker på att du får en telefon som har genomgått en grundlig rengöring och desinficering. Vi använder professionella rengöringsmetoder och produkter för att säkerställa att varje telefon är i bästa möjliga skick när den når dig. Vi tar också bort eventuell personliga data från telefonen för att skydda din integritet.

Konkurrenskraftiga priser

Vi förstår också vikten av att erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra begagnade telefoner. Hos re!Newed strävar vi efter att erbjuda dig de bästa priserna på marknaden utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill att du ska kunna njuta av fördelarna med en begagnad iPhone 15 till ett överkomligt pris.

Olika iPhone 15 modeller

När Apple nyligen visade upp sina senaste tillskott till iPhone-familjen - iPhone 15, iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max så avslöjade presentationen en rad spännande funktioner och förbättringar som får teknikentusiaster att jubla. Här utforskar vi de olika modellerna och deras unika egenskaper. I tabellen nedan har vi listat några av skillnaderna mellan de olika modellerna, allt från skärmstorlek, kamera, materialval och batteritid mm.

iPhone 15 PRO

Releasedatum:  22 september 2023.
Skärm: Super Retina XDR-skärm 6,1” och 6,7” för PRO
Material och design: iPhone 15 Pro är tillverkad i rymdindustriklassat titan, vilket gör den stark och lätt.
Chip: A17 Pro-chip som erbjuder högsta grafikprestanda, särskilt förbättrad för spel.
Färger: Titan i svart, vitt, blått och naturlig färg
Kamera:

iPhone 15 Pro Max har den längsta optiska zoomen någonsin på en iPhone.

 • Huvudkamera med 48 MP
 • Möjlighet att jobba med flera olika brännvidder.
 • 5× optisk zoom med 120 mm-
 • Snabbknapp: En ny funktion där användaren kan snabbt växla mellan olika funktioner som kamera, ficklampa, röstmemo m.m.
Anslutning:
 • Stöd för USB 35, vilket ger snabbare överföringshastigheter.
 • Nya WiFi 6E6 för snabbare trådlös överföring.
 • Precisionssökning med Ultra Wideband-chip för att hitta vänner eller enheter
 • Batteri:
 • iPhone 15 Pro Max erbjuder upp till 29 timmars
 • iPhone 15 Pro erbjuder upp till 23 timmars
 • Värderingar: Tillverkad med 100% återvunnet aluminium och fokus på integritetsskydd och miljö.
  Operativsystem: iOS 17 med nya funktioner som Affisch, NameDrop och Live Stickers

   

   iPhone 15 och iPhone 15 Plus

  Begagnad iPhone 15 och iPhone 15 Plus 

  Releasedatum: 22 september 2023
  Färger: Blå, rosa, grön, gul och svart.
  Skärm: 6,1” och 6,7 för iPhone 15 Super Retina XDR-skärm
  Nya Funktioner: Dynamic Island: Notiser och liveaktiviteter visas tydligt så att du inte missar dem.
  Design: Infärgat glas med Framsidan har Ceramic Shield som är mycket tåligt.
  Kamera:
 • 48 MP huvudkamera med hög upplösning och 2×tele.
 • Porträttfunktionen har förbättrats med större detaljskärpa och färgrikedom.
 • Batteri: Upp till 26 timmars videouppspelning på iPhone 15 och upp till 20 timmars videouppspelning på iPhone 15 Plus.
  Chip: A16 Bionic-chip som är kraftfull och strömsnål.
  Anslutning: USB-C för enklare laddning och mindre kabeltrassel.

  iOS 17:

  Nya funktioner som Affisch, NameDrop och animerade märken.

  Jämförelse

  iPhone 15 Pro & Pro Max iPhone 15 & iPhone 15 Plus
  Releasedatum 22 september 2023 22 september 2023
  Skärm Super Retina XDR-skärm 6,1” & 6,7” för PRO MAX Super Retina XDR-skärm 6,1” & 6,7 för iPhone 15 Plus
  Material & design Rymdindustriklassat titan, vilket gör den stark och lätt. Infärgat glas med aluminiumdesign.
  Framsidan har Ceramic Shield som är mycket tålig
  Chip A17 Pro-chip som erbjuder högsta grafikprestanda, särskilt förbättrad för spel. A16 Bionic-chip som är kraftfull och strömsnål.
  Färger Titan i svart, vitt, blått och naturlig färg. Blå, rosa, grön, gul och svart.
  Kamera iPhone 15 Pro Max har den längsta optiska zoomen någonsin på en iPhone.
  Huvudkamera med 48 MP.
  Möjlighet att jobba med flera olika brännvidder.
  5× optisk zoom med 120 mm-objektivet.
  48 MP huvudkamera med hög upplösning och 2× tele.
  Porträttfunktionen har förbättrats med större detaljskärpa och färgrikedom.
  Nya funktioner Snabbknapp: Växla snabbt mellan olika funktioner som kamera,
  ficklampa, röstmemo m.m.
  Dynamic Island: Notiser och liveaktiviteter visas tydligt så att du inte missar dem.
  Anslutning Stöd för USB 35, vilket ger snabbare överföringshastigheter.
  Nya WiFi 6E6 för snabbare trådlös överföring.
  Precisionssökning med Ultra Wideband-chip för att hitta vänner eller enheter.
  USB-C för enklare laddning och mindre kabeltrassel.
  Batteri Phone 15 Pro erbjuder upp till 23 timmars videouppspelning.
  Phone 15 Pro Max erbjuder upp till 29 timmars videouppspelning.
  Upp till 26 timmars videouppspelning på iPhone 15.
  Upp till 20 timmars videouppspelning på iPhone 15 Plus.
  Värderingar Tillverkad med 100% återvunnet aluminium och fokus på integritetsskydd och miljö. Höljet till iPhone 15 består av 75 % återvunnet aluminium
  Operativsystem iOS 17 med nya funktioner som Affisch, NameDrop och Live Stickers. iOS 17 med nya funktioner som Affisch, NameDrop och Live Stickers.
   

  Varför ska du köpa en iPhone 15 begagnad?

  Det finns flera fördelar med att köpa en begagnad iPhone 15 i stället för en helt ny telefon. En av de mest uppenbara fördelarna är priset. En begagnad mobiltelefon kan kosta upp till 50% mindre än en ny telefon. Genom att välja att köpa begagnat kan du spara en betydande summa pengar utan att behöva kompromissa med kvaliteten eller funktionaliteten hos din telefon.

  En annan fördel med att köpa begagnat är hållbarheten. Genom att köpa begagnat hjälper du till att minska elektroniskt avfall och bidrar till en mer hållbar miljö. Istället för att lägga till en telefon till sopberget, ger du den en ny chans att fortsätta användas. Detta kan vara ett positivt steg för att minska din egen miljöpåverkan och göra en insats för att bevara vår planet.

  Noggrann funktionskontroll av alla telefoner

  Vi på re!Newed tar vår process för att testa och inspektera våra begagnade telefoner på stort allvar. Innan du köper en begagnad iPhone 15 hos oss, genomgår den en noggrann funktionskontroll för att säkerställa att den fungerar som den ska och att alla funktioner är i gott skick. Vi testar allt från batteriets livslängd till kamerans prestanda för att ge dig en telefon som du kan lita på.

  Oavsett om du använder din telefon för arbete, för att spela spel eller för att hålla kontakten med vänner och familj, är det viktigt att den fungerar felfritt. Vi förstår detta och därför ser vi till att alla våra begagnade telefoner genomgår en grundlig kvalitetskontroll innan de säljs till dig. Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp och att du ska ha en positiv upplevelse med din begagnade iPhone 15.

  Spara upp till 50% på att köpa begagnat

  En av de mest attraktiva fördelarna med att köpa begagnat är priset. Vid köp av en begagnad iPhone 15 hos re!Newed kan du spara upp till 50% jämfört med att köpa en helt ny telefon. Detta är en betydande besparing som kan ge dig mer pengar över till andra viktiga ändamål eller till att unna dig själv något extra.

  Det är viktigt att notera att priset för en begagnad iPhone 15 påverkas av flera faktorer, inklusive vilken modell och konfiguration du väljer. Vi på re!Newed strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och vi uppdaterar regelbundet vårt lager för att du ska kunna hitta den bästa affären för din begagnade iPhone 15.

  Olika alternativ till iPhone 15

  Vi på re!Newed har ett stort utbud av begagnade och förnyade iPhones i alla prisklasser. Våra iPhones har genomgått flera steg för att säkerställa att de håller absolut högsta klass och vi har alltid 12 månaders garanti.

  Här finner du iPhone 15 hos re!Newed och iPhone 15 Plus, båda är premium. 

  Du kan välja mellan äldre modeller som iPhone 8, iPhone SE, iPhone X, iPhone XS och iPhone XR, samt de nyare modellerna som iPhone 11, 11 Pro, iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 mini, iPhone 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, iPhone 14, 14 Pro och 14 Pro Max.

  För en prisvärd upplevelse kan du hitta en begagnad iPhone SE (andra generationen) med imponerande funktioner som en 4,7-tums Retina HD-skärm och kraftfull A13 Bionic-chip.

  iPhone 11 erbjuder en 6,1-tums Liquid Retina-skärm och dubbla 12 MP-kameror med A13 Bionic-chip.

  Om du letar efter en avancerad enhet, så har iPhone 11 Pro en 5,8-tums Super Retina XDR-skärm och trippel 12 MP-kamera.

  För en imponerande skärm och kameraupplevelse, överväg en begagnad iPhone 12 med en 6,1-tums Super Retina XDR-skärm, dual 12 MP-kameror och A14 Bionic-chip.

  Om fotografi är din passion, så kan en begagnad iPhone 12 Pro med tre 12 MP-kameror och LiDAR-teknik vara det rätta valet. Den har också en 6,1-tums Super Retina XDR-skärm och A14 Bionic-chip för en högpresterande upplevelse.

  Alla re!Newed Iphones just nu:

  Här finner du iPhone 15 hos re!Newed och iPhone 15 Plus, båda är premium. 

  Komplettera med tillbehör till din iPhone

  För att ge dig den bästa upplevelsen med din begagnade iPhone erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör. Oavsett om det är ett skyddande mobilskal, skärmskydd, hörlurar eller en laddare, kan du hitta allt du behöver för att komplettera din telefon hos oss. Vi erbjuder kvalitetsprodukter till bra priser för att du ska kunna få ut det bästa av din begagnade iPhone.